TRUCK PARTS BRUYNINX
Hasseltse dreef 57, B3512 Stevoort-Hasselt Tel. +32 475 426 126 - info@truck-parts-bruyninx.com
OFFICIEEL IMPORTEUR SEPAR FILTER

DE BESTE BESCHERMING VOOR BRANDSTOF

Truck Parts Bruyninx - Brandstofadditieven - ACTICIDE CMG - 0,5 kg - 1 kg - 5 kg - 1000 kg IBC

ACTICIDE CMG:

  • is een zeer actieve biocide ter voorkoming en bestrijding van bactiëren in alle soorten brandstoffen zoals, diesel, gasolie, huisbrandolie en petroleum.

  • geeft bescherming aan brandstof en is bovendien zeer werkzaam in de waterfase.

  • is een breed-spectrum biocide, actief tegen bacteriën, gisten en schimmels.

Verkrijgbaar in 0,5 kg - 1 kg - 5 kg - 1000 kg IBC

Dosering Acticide CMG
Truck Parts Bruyninx - Brandstofadditieven - ACTICIDE CMG - THOR - Biocides - Fuel Biocides

innovatief

Al meer dan een halve eeuw verbeteren Thor's innovatieve en technologisch geavanceerde chemicaliën de manier waarop we leven. De producten van Thor, die vaak onzichtbaar zijn voor hun gebruikers, zijn te vinden in uiteenlopende industrieën, van kranten tot cosmetica, van bouw en constructie tot haute couture.

Truck Parts Bruyninx Acticide

HOE WERKT ACTICIDE CMG?

ACTICIDE CMG verhelpt bacteriële problemen in de dieselbrandstof / EN590.

Problemen in de dieselbrandstof bij vrachtwagens, grondverzet, landbouwmachines en scheepsmotoren zijn tegenwoordig een regelmatig voorkomend probleem. In het bijzonder de motoren met common-rail zijn daar extra gevoelig voor.

De oorzaak ligt in het feit dat men bij de hedendaagse moderne motoren gebruik maakt van de brandstof om het injectiesysteem te koelen, dit met gevolg dat er warme brandstof teruggevoerd wordt naar de brandstoftank. Hierdoor wordt de temperatuur in de brandstoftank verhoogd, wat condensvorming veroorzaakt (water), dit samen met het Bio-component (wat sinds 1 januari 2008 aan de dieselbrandstof wordt toegevoegd) maken van uw brandstoftank een ideale voedingsbodem voor micro-organismen (bacteriën, schimmels en gisten).

In de praktijk is dit probleem meestal merkbaar door het versneld verstoppen van de brandstoffilters, in het ergste geval ontwikkeling van anaërobe bacteriën (SRB'S) die verantwoordelijk zijn voor corrosie op de verstuivers en/of brandstofpomp, in dit laatste geval is de schade aanzienlijk.

Deze problemen zijn echter goed en eenvoudig te behandelen d.m.v. toevoeging van ACTICIDE CMG. Dit wordt in een zeer geringe hoeveelheid gebruikt en is absoluut veilig voor de motor.INFORMATIE OF HULP NODIG?

Met 35 jaar ervaring hebben we ongetwijfeld een oplossing voor al je vragen over filterproblemen bij voertuigen en verdeelinstallaties.

Contacteer ons op info@truck-parts-bruyninx.com >>